Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Jorine Berndsen Jorine Berndsen heeft geschreven op 08/07/2012 om 13:23:
Het huis (26.180, daterend uit de 11e tot de 17e eeuw) in Mirabelle aux baronnies was erg sfeervol: hooggelegen bij de kerk. Erg leuk met de tuin en het hofje toegang tot de toren. Wij hebben ons hier prima vermaakt door het prachtige weer en de schitterende omgeving. Ontbijten in de sfeervolle tuin en de lange zomeravonden, fietsen (Mont Ventoux), wandelen, zwemmen, plaatsen bezoeken. Een zeer geslaagde vakantie!!
Ans Ans heeft geschreven op 08/13/2011 om 13:22:
Huis 24.11 in Festalemps(Riberac) zit dit jaar pas in het pakket van Drome-vakantiehuizen. Maar het is een goudhaantje! Zeer royaal opgezet en van alle gemakken voorzien; drie grote slaapkamers een eigen (grote)badkamer (douche,wastafel,toilet en de masterbedroom=gelijkvloers ook nog een ligbad). De tuin bij het huis is kolosaal en volledig omheind (ideaal voor honden en kleine kinderen). Zwembad perfect (met alarm). De eigenaars zeer vriendelijk, bescheiden en behulpzaam! Kortom een fijne vakantieplek!
R. Leeuwenburgh R. Leeuwenburgh heeft geschreven op 07/12/2011 om 13:22:
We hebben een huis in Mollans-sur-Ouvèze gehuurd (26.78) met 2 gezinnen. Een top huis, de inrichting niet onze smaak maar wel prima. Keuken echt volledig goed uitgerust incl. Nespresso apparaat. Het is jammer dat er een airco of horren in het huis ontbreken want het wordt wel warm binnen. Het zwembad is echt super. Fijne plek, zeker het terugkeren waard!
J.Giesberts J.Giesberts heeft geschreven op 07/03/2011 om 13:21:
Begin mei 2011 hadden wij met een vijftal natuurvrienden het huis 55.01 in Corniéville gehuurd. Nummer zes - de heer Kolsters, die het huis gehuurd had - moest helaas wegens ziekte verstek laten gaan. Wij troffen een prachtig, vrij recent gerenoveerd huis aan, van alle gemakken voorzien. Een zeer mooie omgeving waar we prachtige wandelingen gemaakt hebben en die nog veel meer mogelijkheden daartoe biedt. We zijn dan ook vast van plan om volgend jaar naar dit huis terug te keren. J.Giesberts
J. J. heeft geschreven op 02/25/2011 om 13:21:
Hoop dat de zaken goed gaan, Gerard, op een goede verhuur van jullie goed verzorgde huizen en prima service!
David David heeft geschreven op 11/23/2010 om 13:21:
Wij hebben heerlijk in het huis aan het meer gezeten 81.01 Prachtige omgeving en heerlijk rustig.
Kor en Yvonne Kor en Yvonne heeft geschreven op 08/21/2010 om 13:20:
We hebben genoten van een prachtige vakantie in Luc en Diois, huis 26.115. Heel mooi gelegen met een geweldig zwembad. Het huis is comfortabel, maar mag wat beter zijn toegerust t.b.v. alledaagse dingen, zoals kruiden,toiletpapier, olie etc. Het lijkt me vreemd als ieder huurder steeds de noodzakelijke dingen koopt. Je kunt ook zeggen....gebruik wat je nodig hebt en vul aaan wat je gebruikt. Het is maar een tip. Wij hebben genoten van een mooie vakantie. Kor en Yvonne
Andre Andre heeft geschreven op 08/18/2010 om 13:20:
Wij hebben een week doorgebracht in huis 26.119 M. Hierbij onze bevindingen. Het is een fijn huis, de bedden zijn echt goed te noemen. Het domein is prettig, de rivier leuk en het zwembad prima. De ontvangst ter plekke was prima. De inrichting van het 'woongedeelte' kan wel iets beter, meubilair niet heel comfortabel en wat versleten. Terras was prima, evenals voorzieningen als parasols etc. Omgeving was leuk, Buis is erg leuk. Jullie informatie vonden we erg goed en heel uitgebreid, leuk om te zien dat ons standaard 'reishotel' in Dijon sinds jaren, hotel Wilson, op jullie lijst stond. Complimenten voor de informatie. Wij kijken terug op een geslaagde week in een mooie accomodatie. met vriendelijke groet.
Jet Naber Jet Naber heeft geschreven op 08/12/2010 om 13:19:
Wij hebben genoten van het huis 83.36 in Carcès, alwaar we 2 heerlijke weken hebben gehad. Het huis was zeer verzorgd, zeer goed geoutilleerd en bood genoeg ruimte voor een spontaan bezoek van familieleden, die we allemaal een goede slaapplaats konden bieden. Met een supermarkt onderaan de weg en een fijne BBQ op het terras, was het makkelijk om alle monden te voeden en aangenaam natafelen. De kinderen waren het zwembad niet uit te krijgen en diverse waterspelletjes verheugden de waterpret! Jammer dat de zwembadverlichting niet werkte, want 's avonds zwemmen in een verlicht bad onder de sterrenhemel zou nog leuker geweest zijn. We hebben genoten van de barretjes, restaurantjes en de authentiek Franse sfeer in het dorp en de donderdagavondmarkt is wekelijks bezocht. Ook de omgeving bied veel vertier: wijnproeven, kanoën, electrische bootjes varen, de markt in Cotignac en eten op het terras bij het meer. Ook het welkomstcadeau viel in goede aarde en geeft nog een vleugje Franse tafelsfeer! We komen graag nog eens terug.
Inge Inge heeft geschreven op 08/03/2010 om 13:19:
We hadden een zalige vakantie aan de Dordogne. Een mooi, sfeervol en goed uitgerust vakantiehuis in Veygnerac. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen! Deze streek is prachtig en heeft veel te bieden op cultureel vlak en tevens veel mogelijkheden voor kinderen. Huiscode 24.01