Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Paul Verbeek Paul Verbeek heeft geschreven op 05/14/2009 om 13:12
Ik wil even kwijt dat ik Drôme-Vakantiehuizen een geweldig bureau vind. Ik heb nu al diverse keren geboekt bij jullie en niet alleen was de woning steeds prima en conform de uitgebreide omschrijving, ook het persoonlijke contact was heel plezierig! Je kunt zien dat jullie oprecht proberen perfect werk af te leveren. Bovendien zijn de prijzen vergeleken met andere aanbieders aan de lage kant. Dit wilde ik even kwijt want ik heb het idee dat lang niet iedereen jullie kent!
Corine Aldus Corine Aldus heeft geschreven op 10/17/2008 om 13:11
Wij komen al gedurende een aantal jaren in het vakantiehuisje in les Pres (26.42). Het is er zo geweldig, de dorpsbewoners zijn heel gastvrij en de omgeving geweldig. Het huisje geeft elk jaar weer een thuisgevoel. prima vakantie houden, echte droomvakantie!!!!
B. B. heeft geschreven op 07/22/2008 om 13:11
De snelheid van boeken en bevestigen was prima, evenals het telefonisch contact daarover. Binnen 24 uur op vakantie, zaterdagochtend boeken en zondagochtend weggaan, is klasse!
Cor en Jo Cor en Jo heeft geschreven op 07/12/2008 om 13:11
Van 7 tot 21 juli waren wij in Clansayes (26.126). Een heerlijk rustige tijd hebben we daar gehad, ondanks dat onze heenreis bij het verlaten van de péage in Montélimar-Sud abrupt werd onderbroken door een gebroken frictiekabel. Met de ANWB, maar ook met behulp van onze gastvrouw konden wij de auto de volgende maandag in Montélimar ophalen. Het weer was niet echt Frans, maar wat doet het ertoe als je in een comfortabel vakantiehuis 's avonds de open haard kunt stoken. Bedankt!
Toine T. Toine T. heeft geschreven op 07/09/2008 om 13:10
We hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij jullie fantastisch aanbod aan huizen. We hebben gekozen voor de Mas, nummer 26.135. We kunnen alleen maar zeggen dat een God in Frankrijk jaloers op deze lokatie zou zijn! Met vriendelijke groet, Toine
Hr. J. Hr. J. heeft geschreven op 10/02/2007 om 13:10
Het leek me niet verkeerd om nog even een terugmelding te geven over onze huur (overigens voor slechts 1 week) van de gite 26.96 in Vinsobres (8-15 sep. 2007). Wij waren uitermate tevreden. Het huis zelf was geheel naar de zin, compleet van alles voorzien en schoon, met bovendien een prachtig uitzicht. Wij hebben er een fijne tijd gehad. Daarnaast zijn we erg tevreden over Drome-vakantiehuizen. Altijd een vriendelijke en passende reaktie op de vragen. Snel. De info op de website is compleet en juist. De begeleidende informatie die U last-minute naar ons had verzonden lag er binnen 24 uur, en was zeer compleet. Kortom: wij zijn een tevreden klant en ik heb geen enkele aarzeling om U bij vrienden en bekenden aan te bevelen. Zelf denken we overigens zeker aan een vervolg-bezoek aan de Drome, en dan komen we wel weer terug. We wensen U alle succes met het bedrijf!
Harrie Jansen Harrie Jansen heeft geschreven op 08/21/2007 om 13:09
Deze zomer besloten we, ter afwisseling, om behalve de Drôme (altijd even mooi!)ook een weekje Alpen te nemen, een appartement in Saint Sorlin d'Arves (73.10). Dat is ons heel goed bevallen. Was ik vooraf wat bevreesd voor een saai wintersportplaatsje bleek het tegendeel het geval. Een sympathiek en levendig dorpje waar alles open was en waar veel aktiviteiten mogelijk waren. We hebben natuurlijk vooral veel gewandeld (onze dochter parapente!). Het appartement was prima, er was een zwembad en een heel vriendelijke receptie (Francois!). Nog bedankt voor jullie goede uitleg vooraf, alles is uitstekend verlopen.
Familie Harthoorn Familie Harthoorn heeft geschreven op 07/23/2007 om 12:35
We hebben een geweldige tijd gehad op La Bastide, in het huisje''Limousin' (87.01) .De sfeer was heel gezellig en we hebben andere leuke families leren kennen.In de buurt kon je ook heel leuk kano varen.
Ariena Ariena heeft geschreven op 07/17/2007 om 12:34
Wij hebben deze zomer de Drome ontdekt! Wat prachtig! Ik probeer voor september nog een weekje te regelen. Tot snel en groetjes van Ariena
Maurice Maurice heeft geschreven op 06/16/2007 om 12:34
Las jullie aanbiedingen op actielocaal.nl, het ziet er mooi uit.