Meer dan 250 vakantiewoningen in Frankrijk

In 1992 begon Gerard te Kaat met de verhuur van enkele vakantiehuizen in de Drôme.  Wat als hobby begon is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een zeer divers aanbod dat bijna 250 huizen telt! In september 2016 heeft Karin van de Weerd, na reeds 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Drôme-Vakantiehuizen, het bureau overgenomen.

Wij bieden talloze plekjes aan die uitermate geschikt zijn voor een fijn verblijf in Frankrijk. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een veilige en grote keus uit luxe villa’s, comfortabele huizen en andere knusse onderkomens. Sommigen met (privé)-zwembad, anderen gelegen bij een rivier. Soms in ongerepte natuur, soms aan de rand-, soms ín stad of dorp met de jeu-de-boules en vers stokbrood naast het cafeetje op de hoek.

Persoonlijke zorg en betrokkenheid

Persoonlijke zorg en betrokkenheid, zowel voor de huurder als voor de gastheer (de eigenaar en het land, Frankrijk) zijn voor ons het belangrijkst. Wij meten succes niet aan geld of omzet, maar aan de tevreden reacties van alle betrokkenen. Daar doen wij onze best voor!

over-ons

Wij zijn aangesloten bij:

europeesche-verzekeringen-logo

Europeesche Verzekeringen

vvkr-logo

VVKR