Vakantiehuizen Dordogne

Vakantiehuizen Dordogne


Vanaf

€ 625

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 690

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 750

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 820

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 845

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 970

/per week
Bekijk
Vanaf

€ 1750

/per week
Bekijk

Dordogne

Zoek uw droomverblijf uit bij ons

Als u op zoek naar bent een vakantiehuis in de Dordogne, dan loont het de moeite een kijkje te nemen bij Drôme Vakantiehuizen! Wij bieden vele mooie huizen aan in de Dordogne. Wilt u een huis met zwembad? Mooi uitzicht? Dichtbij een specifiek dorpje? Dat kunt u allemaal bij ons vinden. Hierdoor vindt u precies dat vakantiehuis waar u naar op zoek bent. Omdat Drôme Vakantiehuizen al zo’n 25 jaar vakantiehuizen verhuurt, weet u zeker een betrouwbare en kwalitatieve partner gevonden te hebben. Wacht niet langer. Reserveer nu uw droomverblijf!

Vindt bij ons uw ideale vakantiehuis in de Dordogne

Wij begrijpen heel goed dat u op vakantie wilt naar de Dordogne. Deze uiterst populaire streek is vernoemd naar de prachtige brede rivier die erdoorheen loopt. Aan deze rivier vindt u prachtige steden en dorpjes. Van het welbekende Sarlat-la-Canéda tot het pittoreske Monpazier. En van het sprookjesachtige Saint-Jean-de-Côle tot het op een kalkrots gebouwde Belvès. Denk aan prachtige kastelen, schilderachtige straatjes, middeleeuwse bruggen en indrukwekkende grotten. Hoe heerlijk zou het niet zijn als uw vakantiehuis daar straks maar enkele minuten rijden vandaan ligt? Fantaseert u nu ook al van de Dordogne? Met haar vriendelijke bewoners. Haar spectaculaire lokale keuken. Haar heerlijke streekwijnen. En haar mooiste vakantiehuizen? Die van Drôme Vakantiehuizen uiteraard! Boek nu snel uw vakantiehuis in de Dordogne en maak die fantasie werkelijkheid!

Enkele stappen verwijderd van uw vakantie

Het huren van een vakantiehuis bij Drôme Vakantiehuizen is erg simpel. U kiest eerst de regio waar u naar op vakantie wilt. In uw geval is dat natuurlijk de Dordogne. U bent een kenner! Selecteer dus eerst Dordogne in de lijst gebieden. Bepaal daarna wanneer u op vakantie wilt. Vervolgens kiest u het soort vakantiehuis, het aantal personen en het aantal slaapkamers. Wat helemaal fijn is, is dat u extra opties aan kunt geven. Wilt u bijvoorbeeld een (privé)zwembad naast uw vakantiehuis? Of neemt u uw huisdier graag mee op vakantie? Geef het gerust aan!

Diverse mogelijkheden

Als u uw wensen heeft doorgegeven tonen wij u diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld:
  • Vrijstaande villa in Belvès
  • Vrijstaande woning in Sarlat
  • Vrijstaande woning in Le Bugue
  • Half vrijstaand appartement in Veyrignac
  • Vrijstaande voormalige ‘schuur’ in Ribérac

Wacht niet te lang!

Dit prachtige gebied is zeer populair. Reserveer dus meteen! Wenst u nog iets meer informatie? Bel dan snel naar 026-3519198. U stuurt uw vragen per mail naar info@drome-vakantiehuizen.nl. Drôme Vakantiehuizen heeft u ook voor u het perfecte vakantiehuis in de Dordogne!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »