Geniet van uw welverdiende vakantie!

Drôme Vakantiehuizen is een bedrijf dat op Frankrijk is georiënteerd en daar vakantiehuizen, appartementen en villa’s verhuurd. Ook voor de huur van een vakantiehuis met zwembad in de Provence bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden alle service en aandacht, zodat u verzekerd bent van een goed voorbereide, ontspannen vakantie. Wij selecteren zelf de accommodaties en weten als geen ander te vertellen over de prachtige Franse regio’s. Zodat u vanuit uw vakantiehuis van een welverdiende vakantie kunt genieten! Wilt u meer weten over de Provence of een van de andere Franse streken? Neem dan contact op met Drôme Vakantiehuizen.

Een geliefde Franse streek

De Provence is een streek die bekend staat om haar heerlijke wijnen. Denk aan de heerlijke roséwijnen met de doorgaans wat bleke kleur. Tevens kunt u in deze streek genieten van heerlijk smakende gerechten. Niet voor niets is deze streek erg geliefd onder Nederlanders om er de vakantie door te brengen. Frankrijk heeft dan ook veel te bieden. Uitgestrekte landschappen, bergtoppen, cultuur en historie. Hoe heerlijk zou het zijn om uw vakantiehuis in de Provence te kunnen huren? Een verfrissende duik in uw eigen zwembad, vrijheid en rust. Dat is uiteindelijk ook de reden waarom we op vakantie gaan nietwaar? Boek dan ook nu uw vakantie bij Drôme Vakantiehuizen.

Waar het mee begon

De verhuur van een vakantiehuis in de Franse streek Drôme. Daar is het allemaal begonnen. In 1992 besloot Gerard te Kaat Drôme Vakantiehuizen op te richten, vanwege de liefde voor Frankrijk. Door van een passie werk te maken, werden grenzen verlegd en inmiddels is het mogelijk om vakantiehuizen door heel Frankrijk te huren. Met of zonder zwembad, een luxe villa of knus huisje. Vanwege de passie voor het land, de uitgebreide kennis van de verschillende streken en persoonlijke aandacht voor u als klant, kunt u uitstekend terecht bij Drôme Vakantiehuizen wanneer u een vakantiehuis in de Provence wilt huren.

Wilt u een vakantiehuis met zwembad in de Provence?

Kies ook voor een vakantie in Frankrijk en boek uw vakantie bij Drôme Vakantiehuizen. Wij bieden u:

  • Prachtige accommodaties in de mooiste streken
  • Eenvoudig te boeken vakanties via onze website
  • Scherpe tarieven
  • Tips en meer informatie over Frankrijk

Bent u ook zo enthousiast?

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken over Frankrijk als dat wij zijn? Mooi! Wacht dan niet langer en boek uw vakantie bij Drôme Vakantiehuizen. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 026-3519198. Geniet snel van uw vakantiehuis met zwembad in de Provence!